Pædagog eller hjælper med stor autismeerfaring søges til pige på 12 år

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet pædagog, eller har du stor erfaring med autisme?  Vil du bruge din faglige indsigter til at skabe tryghed i hverdagen for en pige på 12 år og hendes familie? Så læs med her!

Om opgaven

Stillingen er hos en pige på 12 år, der bor sammen med sin familie . Pigen har epilepsi og er ikke alderssvarende i sin psykomotoriske udvikling. Hun er meget sensitiv og har brug for tryghed, nærvær og en rolig ramme omkring sig.  Pigen elsker dyr og særligt sin lille hund, som hun bruger meget tid sammen med. 

Opgaven er at være sammen med pigen og herigennem aflaste moren. Du hjælper med at skabe en tryg ramme omkring pigen, lige meget om I laver aktiviteter hjemme eller ude. 

Om dig 

Du er uddannet pædagog eller har stor erfaring med at arbejde med børn, der har autisme. Du er god til at læse mennesker, og du kan vurdere hvornår pigen har brug for ro, og hvornår du skal tage initiativ til aktiviteter. Derudover har du gyldigt kørekort og bil til rådighed.

Arbejdstid 

Der er tale om en stilling på 7-8 timer om ugen. Arbejdstiden er tilrettelagt således:

Onsdag + fredag kl. 11-15.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Karina Gilhøj Lundsgaard på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej 52, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136476

Via e-mail: kgl@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838112

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet