Oure Friskole søger lærer til matematik og naturfag

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Her er chancen for at blive en stor del af et unikt, lille fællesskab på Sydfyns mindste friskole. Vi er netop gået i gang med rejsen hen i mod at blive en grundskole med fokus på mindfulness - og vi vil gerne have dig med på den rejse!

 

Oure Friskole huser omkring 60 elever og ligger dejligt placeret i naturskønne Oure. Her er højt til loftet og kort fra tanke til handling - og så er der rig mulighed for at sætte sit eget præg på skolen.

Vores skole er fordelt på 3 hold: Frøene (0.-3.), Spirerne (4.-6.) og Blomsterne (7.-9.) og vi underviser derfor med stort fokus på differentiering. Det er meget vigtigt for os at møde det enkelte barn der hvor det er både menneskeligt og fagligt.

 

Vi tilbyder en stilling på deltid, som minimum indeholder matematik på alle klassetrin og naturfag på mellemtrin og i udskolingen. Der skal således kunne føres til eksamen i disse fag. Såfremt det ikke er muligt at føre til eksamen, er det ikke nødvendigt at søge stillingen. Der er i øvrigt klasselærerfunktion på mellemtrinet i stillingen.

Udover dette er det muligt at undervise enten i SPS (SpecialPædagogisk Støtte) eller musik og kulturfag (som er en sammensmeltning af historie, religion og madkundskab) på mellemtrinet. Desuden er det sprit-nye fag "mindfulness" også i spil for den rette kandidat. Alt dette kan aftales samen med dine nye kollegaer :-)

Fagfordelingen er langt hen ad vejen lagt fast for skoleåret 23/24, men kan naturligvis diskuteres fremadrettet, så vi er spændte på hvad du ellers kan byde ind med.Vi forventer at du er:

 • åben
 • fleksibel
 • imødekommende
 • pligtopfyldende
 • ansvarsbevidst
 • orienteret mod fællesskabet

 

Du kan forvente at vi er:

 • hjælpsomme
 • imødekommende
 • tålmodige
 • rummelige
 • søde og sjove

 

Ansøgning, CV og anden relevant dokumentation sendes i ét samlet .pdf-dokument til skoleleder Rasmus Vincent på mail rasmus@ourefriskole.dk. Rasmus kan desuden kontaktes på 62281289 hvis der er spørgsmål til stillingen eller skolen som sådan.

Der er ansøgningsfrist søndag d. 18. juni og vi afholder samtaler torsdag d. 22. juni fra kl. 9. Ansøgere vil få besked straks efter endte samtaler.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

OURE FRISKOLE, Hammesbrovej, 5883 Oure

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: rasmus@ourefriskole.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841473

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet