Gudbjerg søger 1 social- og sundhedsassistent og 1 social- og sundhedshjælper til fast stilling i DV. Stillingerne er med weekendvagter hver 2 weekend.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Gudbjerg Plejecenter mangler dig.

 

Social- og sundhedsassistent stillingen er på 32-34 timer om ugen med weekendvagter i lige uger. Her vil man fungere som springer i hele huset i tæt samarbejde med de øvrige Social og sundhedsassistenter.

Social og sundhedshjælper stillingen er på 30 timer. Her får man tilknytning til en afdeling. Der er weekendarbejde i ulige uger.

 

Vi søger en strukturerede og faglige kollegaer, der holder af at indgå i et samarbejde, på tværs af vagtlag og som brænder for at skabe et trygt, roligt og professionelt miljø for beboerne.

Om Gudbjerg
Plejecenter Gudbjerg er beliggende midt i den lille rolige by Gudbjerg. Byen er omgivet af naturskønne skove og omgivelser med højt til himlen. På Gudbjerg plejecenter har vi en afdeling med 7 demensboliger, 2 afdelinger med henholdsvis 9 plejeboliger og 7 plejeboliger samt 3 ældre boliger. Derudover har vi eget produktionskøkken. 
Her på Gudbjerg Plejecenter er det beboernes aktuelle livssituation og deres drømme der sætter retningen for vores arbejde. Der er ansat omkring 35 medarbejdere fordelt på SSH, SSA, sygeplejerske, elever, studerende, fleksjobbere, ernæringsassistenter, planlægger.

Om os:
Svendborg Kommune er i front på Ældreområdet. Vi har en politisk vision om ”Livskvalitet for alle ældre borgere i Svendborg Kommune”. Vi har ”Rehabilitering som Velfærdsstrategi” og fokus på Kerneopgaven.
På Gudbjerg Plejecenter arbejder vi sammen med beboerne og deres pårørende og vi har fokus på udvikling og læring som et vigtigt element i, at kunne skabe helhed og sammenhæng i opgaveløsningen. Sammen skaber vi et dejligt og trygt miljø for beboerne, og hvor vi holder af at sprede masser af smil, glæde og latter.

Vi er optaget af trivslen og lægger vægt på at støtte hinanden herunder ”at spille hinanden gode”. Vi arbejder med en anerkendende, åben og nysgerrig tilgang til det vi begiver os ud i, og griner gerne sammen og af os selv, så vi sammen skaber det gode arbejdsmiljø.


Vi ser gerne, at du:

 • Har en bred faglig erfaring, gerne med kendskab og interesse i demenspleje.
 • Kan medvirke til håndtering af en foranderlig og uforudsigelig hverdag i et område med skift i opgavemængde og sammensætning.
 • God til at sætte struktur på hverdagen
 • Er dynamisk, åben, faglig nysgerrig og motiverende og ser dine kollegaer som naturlige sparringspartner i hverdagen.
 • Har et positivt livssyn og en anerkendende tilgang til beboerne, pårørende og kollegaer, og du bidrager og arbejder for et godt arbejdsmiljø
 • Sætter en ære i et stabilt fremmøde og klar til at bidrage til et fælles team.
 • Har flair for IT og at dokumentation i omsorgssystemer falder dig naturligt som en del af det daglige arbejde

 
Hvis du vælger at arbejde på Gudbjerg Plejecenter, kan du se frem til:

 • Nye udfordringer hver dag og hurtig oplæring i varetagelsen af eventuelle nye opgaver. 
 • At bruge din viden og dine erfaringer med mulighed for faglig sparring og udvikling
 • Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi arbejder naturligt med social kapital, og passer på værdien af denne.
 • At få medindflydelse og medansvar i forhold til organisationens drift og udførelse af kerneopgaven
 • En gruppe kollegaer der er motiverede og fleksible i arbejdet og sætter en stor ære i at have beboerne i centrum
 • Fælles møder og løbende vidensdeling, hvor det at kunne perspektivskifte på en problematik indgår i faglige, reflekterende drøftelser og hvor sparring er en naturlig del af samarbejdet
 • En introduktion tilpasset dit udgangspunkt, dine opgaver og stedet.

 
Yderligere oplysninger:
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte sektionsleder Camilla Danfred Gerster på tlf. 62234313

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. 

Ved stillingernes besættelse skal en aktuel privat straffeattest forevises og der vil i samråd med dig indhentes referencer fra dine to tidligere ledere.

Ansøgningsfrist den 12.06.2023. 

Samtalerne afholdes løbende.


 

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Byvej, 27, 5892 Gudbjerg Sydfyn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://svendborg.career.emply.com/ad/gudbjerg-soger-1-social-og-sundhedsassistent-og-1-social-og-sundhedshjaelper-til/zaxs3i/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837290

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet