Det perfekte studiejob - First Camp søger personale til højsæsonen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til en anderledes sommerferie, med masser af sjov samtidig med at du arbejder  

First Camp er ikke som andre arbejdspladser. Vi ansætter kun medarbejdere i verdensklasse. Hos os arbejder de sande guldkorn. De bedste af de bedste. Dem, der kan tage presset og liver op, når andre ikke kan. Dem, som er begavet med mange talenter. Dem, som problemfrit kan træde ind og ud af forskellige roller. Er det kamæleoner i deres naturlige habitat? Turisterne undrer sig. Nej, det er medarbejderne på First Camp, svarer vi.

Beskrivelse

Som højsæsonmedarbejder repræsenterer du First Camp i mange forskellige situationer, hvilket gør dit arbejde stimulerende og afvekslende. I højsæsonen går det stærkt, og derfor har vi behov ekstra servicepersonale i vores bistro, facility, reception og butik. Vi lægger stor vægt på personlig egnethed. Særligt at du har let til smil og bare har lyst til at være en del af vores fantastiske team, der gør alt for at vores gæster får en fantastisk ferie. Vi kan inkvarterer dig i vores medarbejder camp, som giver dig social samvær når du har fri. 

Arbejdsopgaver

Reception/butik Du er den første gæsterne møder, og den sidste de glemmer. Du har ansvaret for, at gæsterne får den bedst mulige start på deres ferie. Du skal sikre, at de begynder og afslutter deres ophold hos os med en behagelig fornemmelse. Udover almindelige receptionsopgaver, som omfatter guidning af vores gæster i den rigtige retning i forbindelse med aktiviteter på campingpladsen og i nærområdet, står du også for butikssalget. Fleksibilitet, venlighed og løsningsorienteret er vigtige egenskaber.

Bistro Vores bistropersonale er en særdeles vigtig tand i vores tandhjul. Du står mellem vellykkede sommerdage og komplet katastrofe. Du hjælper gæsterne med at holde blodsukkeret i skak ved at tilberede enkel og god mad i henhold til vores koncept. Din opgave er at forgylde opholdet for vores gæster, og hjælpe dem, som ønske lidt ekstra i ferien. Vi søger dig, som har fingerspidsfornemmelse og let til smil.

Facility medarbejdere er vores praktiske afdeling, så her søger vi dig der har hænderne skruet rigtig på og kan slå græs, klippe kanter, gøre rent, fixe en lampe eller en dør der er gået i stykker. Du får stadig meget kontakt med vores gæster. Så du skal have let til smil og være god til at forstå gæstens behov.

Hvem søger vi?

Fleksibilitet og arbejdsiver er alfa og omega for at arbejde hos First Camp. Vi kræver, at vores medarbejdere kan springe til og hjælpe der, hvor det er nødvendigt. Hos First Camp er gæsternes behov altid i fokus, og vi hjælper hinanden med at løse uforudsete problemer, som kan opstå.

  • Du skal være grundig, struktureret og ordentlig.
  • Du har let ved at tilpasse dig til en given situation, og er god til at tage ansvar.
  • Som højsæsonmedarbejder bliver du ikke stresset af nogle gange at have meget at lave. Vi vægter, at du er villig til at gøre noget for andre, har humor og ser teamet frem for jeget.
  • Du kan lide afveksling og sætter pris på, at dine opgaver varierer i et arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens.

Naturligvis kan du kommunikere problemfrit på dansk eller engelsk, både for at kunne tage imod arbejdsinstruktioner og for at betjene vores gæster.

Moments of happiness for the many people er vores motto.

Glædesfyldte øjeblikke for alle vores gæster - men også for vores medarbejdere. First Camp skal være en arbejdsplads, der ikke føles som en arbejdsplads. Vi tilstræber en positiv atmosfære fyldt med glade og fleksible mennesker med skøn energi, som smitter af på gæsterne. Hos First Camp minder vi hinanden om, at gæsten har valgt at tilbringe sine værdifulde feriedage hos os - og derfor er det op til os at levere.

Hvad tilbyder vi?

Hos First Camp rekrutterer vi unge talenter, som sidenhen vokser i virksomheden. Hos os får du mulighed for at udvikle dig, få nye kompetencer og træffe mennesker for alle verdenshjørner.

Vores fælles værdier er grundlaget for vores hverdag, og hvordan vi behandler hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen.
We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har glimt i øjet både internt og sammen med vores gæster.

We Simplify: Vi forsøger vedvarende at forenkle vores måde at arbejde på.
We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og betænksomme kolleger. Kolleger, som kan tilbyde både gode råd og et godt grin. Vi er et stærkt team, og vi ønsker vedvarende at vækste med flere stjerner, som vil være med til at bygge videre på vores succeshistorie.

Er du vores næste stjernemedarbejder?Hvad er vilkårene?

Vi søger medarbejdere til vores højsæson. Ansættelsesomfanget varierer, men du er garanteret mellem 20-37 timer om ugen. Arbejdstiderne er forskellige, og omfatter også tidlig morgen, aften og weekend.

Hvordan ansøger jeg?

I din ansøgning angiver du en eller flere stillinger, som du er interesseret i. Udvælgelse og jobsamtaler sker løbende, så indsend din ansøgning med det samme. Vi arbejder kompetencebaseret i vores rekruttering og leder aktivt efter medarbejdere, som bedst matcher den kravprofil, vi har sat op i henhold til jobbet. Som et første trin i vores udvælgelsesproces skal de personer, der opfylder vores kvalifikationskrav, gennemføre en kortere rekrutteringstest. Ved en vellykket ansøgning vil du modtage yderligere information om dette.

Måske er dette begyndelsen på resten af dit liv. Vi ser frem til din ansøgning allerede i dag.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

First Camp Danmark A/S, Bøsørevej 16, 5874 Hesselager

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://firstcampdk.varbi.com/dk/jobs/599681?where=107

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5778629

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet